1.09.2015

Günlük İndirim ve Kampanyalar

Bazı firmalar bazen çok güzel kampanyalar yapmaktalar. Bu indirim ve kampanyaları yakalayınca da gerçekten çok karlı alışverişler yapılabilmekte.

İşte bu kampanyalardan haberdar olabilmek için bu sayfayı takip edebilirsiniz. Elimden geldiğince günlük indirim ve kampanya fırsatlarını eklemeye ve güncellemeye çalışacağım.

Bazen de ilginizi çekebilecek siteleri görebilirsiniz burada.

Yazı içinde ilgilendiğiniz marka ile ilgili herhangi bir indirim ya da kampanya olup olmadığına bakmak için klavyeden CTRL+F tuşlarına basarak arattırma yapabilirsiniz.


Montaj Bloggif oluşturulan Montaj Bloggif oluşturulan


Çeşitli markalara ait İndirim ve Kampanya' ların resimlerine, görsellerine tıklayarak günlük indirimler, günlük kampanyalar ve günlük fırsatlar hakkında daha ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

İşte size başlangıç olarak bazı kampanyalar...









1990 yılında kurulan ve ilk uçuşunu gerçekleştiren Pegasus, 2005 yılında Esas Holding tarafından satın alınmıştır. Yaptığı kampanyalarla da dikkatleri üzerine çeken Pegasus, uçmanın herkesin hakkı olduğuna inandığından dolayı düşük ücret ve kaliteli hizmeti bir arada sunarak havayolunun, karayolu ulaşımına bir alternatif olabileceğini de göstermiştir. Tarifeli uçmaya başladığında yurtiçinde 6 noktayla başladığı uçuş ağını şu anda 31 yurt içi, 67 yurtdışı, 40 ülke, 98 noktaya çıkardı. Şimdi Ordu/Giresun hattıyla 100.noktaya ulaşmıştır.












1989 yılından beri sektörde olan Armağan Oyuncak, kalitesini ve güvenilirliği kanıtlamış markalarla çalışmakta ve müşterilerine en iyiyi sunmak için çaba sarfetmekte. Çocukları sevindirmek için Armağan Oyuncak sizleri beklemekte. Armağan Oyuncak hakkında daha önceden yazdığım ayrıntılı yazıya da göz atabilirsiniz.











D&R 1996 yılının Kasım ayında kuruldu ve ilk mağazasını Erenköy'de 1997 yılı Mayıs ayında açtı. Kitap, müzik, film, elektronik, hediyelik eşya, kırtasiye gibi alanlarda bir çok ürünü de barındıran sitesiyle müşterilerine hizmet veren D&R'nin Türkiye genelinde de 26 ilde 147 mağazası bulunmakta. Siz de kitap okumayı ve müzik dinlemeyi seviyorsanız D&R'yi mutlaka ziyaret etmelisiniz.












Tatil.com, Türkiye'nin ilk online tur operatörüdür. 2015 yılında kurulan Tatil.com, Türkiye'nin bir çok yerinde 68 yetkili satış ofisiyle, 200.000'in üzerinde aktif üyesiyle, 208 ülke,20.000 destinasyon ve 250.000 otelde, Türkiye'de ise 1.000'den fazla otelde en iyi fiyat garantisi ve özel ödeme seçenekleriyle kolay ve güvenilir online rezervasyon sağlamakta.











Hayattan zevk almak isteyenlerin, el emeği göz nuru ürünler ortaya çıkarmak isteyenlerin, örgü,dantel, nakış, dantel, boyama, takı, hediyelik eşyalar ile uğraşmak isteyenlerin uğradığı ve yararlandığı bir site Hobium














Kişiye özel özgün hediye almak isteyenlerin göz atabileceği bir site. İsminizin yazdığı bir bardak ya da terlik, resim çerçevesi ya da anahtarlık. Hediye Sepeti, değişik ve ilginç bir hediye almak istediğinizde uğramanızı tavsiye edebileceğim bir site. Hediye sepeti hakkında yazdığım detaylı yazım için tıklayabilirsiniz.
















1980 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesinde plastik enjeksiyon ayakkabı üretimi ile başlayan marka hayatı, 1990 yılında İstanbul'a taşınarak devam etti. 1992 yılında Lescon markası ortaya çıktı. 1993 yılında ise Türkiye'de ilk defa halı saha ayakkabısını ürettikten sonra günümüze kadar çeşitli dallarda kendini geliştirerek ulaşmıştır. Türkiye genelindeki satış mağazalarına ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.










Türkiye'nin ilk klasik erkek giyim firmalarından biridir KİP. Tasarımlarından dikim tekniğine kadar bir çok ilklere de imza atan KİP bu alanda bir boşluğu doldurmak üzere 1978 yılında kurulmuş, 1998 yılında Gürmen Group'a katılarak güçlenmiş ve 2006 yılından sonra da büyük bir atağa geçmiştir.
















1971 yılından bu yana moda sektöründe yer alan Beymen, Türkiye'de ve dünyada adından söz ettirmekte. Bünyesinde 400' den fazla markayla yıllardır güven içinde çalışmakta. Sonbahar kış koleksiyonuna göz atmak için de buradaki kataloğa bakabilirsiniz.














A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. 28 Mart 2008 tarihinde kuruldu. İlk marketini 28 Nisan 2008 tarihinde açmış olan A101, 1 ay içinde 101 market açmak hedefini rahatça gerçekleştirmiş ve 121 tane market açmıştır. Türkiye'nin her yerinde her yıl bir çok market açan A101, her hafta katalog ürünleriyle de dikkat çekmektedir.













2008 yılında giyim,aksesuar, kozmetik ve dekorasyon alanlarında bir çok markanın kampanyalarını bünyesinde toplayarak müşterilerine sunmak amacıyla kuruldu ve özel fiyatlarıyla müşterileri tarafından çok sevildi. Her gün yepyeni kampanyalarla karşımızda olan Markafoni' ye göz atmadan alışverişe başlamayın.





Diğer yazılarıma da göz atmak ister misiniz?     






Modanisa, tesettür giyimde öncü marka sloganıyla Türkiye'nin ve dünyanın ilk muhafazakar alışveriş sitesi olarak 2011 yılında kurulmuş, bir çok ünlü tasarımcı ve markaya ait 20 bin ürün çeşidiyle 50 ülkeye satış yapmaktadır. Modanisa hakkında yazdığım yazıyı okumak isterseniz buraya göz atabilirsiniz.














Firmaların her zaman ihtiyaç duyduğu tüm ofis malzemelerini her zaman stoğunda bulundurarak, istendiği zaman en kısa sürede firmalara ulaştırmayı amaç edinen Avansas, 2009 yılında 300 ürün çeşidiyle başladığı hayatına son sürat devam etmektedir. 2014 yılında ise 5000' den fazla ürün çeşidiyle, 6000 metrekarelik deposuyla ve 160'ın üzerinde çalışanıyla sürekli bir şekilde büyümekte ve ofis ihtiyacı olan firmalara kaliteli ve tutarlı fiyatlarla hizmete devam etmektedir.












Bonprix markası 1986 yılından beri var gücüyle müşterilerine en kalitede modayı en uygun fiyata sunmak için çaba sarfetmekte. 35 binin üzerinde ürün çeşidiyle Türkiyedeki 120.000' den fazla müşterisine en son modayı uygun fiyatlarla ve kaliteli bir şekilde ulaştırıyor.


















'Dünyadaki en güzel yüz? Sizin yüzünüz.' sözüyle 1946 yılında 4 ürün olarak yola çıkan Estée Lauder, ulaşabildiği her kadına hem güzel olmayı, hem de güzel kalmayı göstermek üzere ürünlerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.











Temelleri 1913 yılında aile işletmesi olarak Heinrich Deichmann tarafından atılan Deichmann markası, asıl atılımına 1956 yılında bu işe tamamen odaklanarak başladı. Şimdilerde ise torun Heinrich Deichmann tarafından yönetim kurulu başkanlığı devam eden Deichmann firmasının 24 ülkede 3.600' den fazla şubesi bulunmakta ve 36.000'den fazla çalışanıyla kendisine güvenenler için çalışmaya devam etmekte.












Küçük bir emaye atölyesinde başladı Emsan'ın yolculuğu. Yıl 1971. O gündür bu gündür mutfaklarımızın ve annelerimizin hep vazgeçilmezi oldu. Onunla pişirilen yemekler geldi hep sofralara ve kalitesini hiç bozmadan ve sürekli arttırarak mutfaklarda hep en baş köşede yerini aldı. 100 TL ve üzeri alışverişlerde Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 9 taksit imkanlarıyla Emsan' sız ev kalmasın diye uğraşılmakta.













Columbia markası bir şapka distribitörü olarak ve bir aile şirketi olarak 1938 yılında başladığı serüvenine, teknolojiyi de arkasına alarak son sürat devam etmektedir. Giyimde bir çok ilke de imza atan Columbia 1998 yılında halka açılmış ve 72 ülkede 13.000'den fazla perakende satış noktasıyla, giyimde farklı olmayı seven müşterilerine en kaliteli ve fonksiyonel ürünleri sunmaktadır. Yağmur geçirmeyen ve nefes alan giysilerden sonra, son olarak 2013 yılında, ter ile aktive olarak serinlik sağlayan Omni Freeze Zero teknolojik giyim ürününü de piyasaya sunmaya başlamıştır. Alışverişlerinizde peşin fiyatına 6 taksit imkanı da sunulmaktadır.



Columbia















Erkek giyiminin öncü markalarından olan D'S Damat, 2002 yılından beri müşterilerine şıklık konusunda ürün sunmak için çaba sarf etmektedir. Dünyada 35 ülkede, Türkiye genelinde 128 noktada müşterilerine en şık ve kaliteli ürünleriyle hizmet vermektedir.


















2012 yılında Bursa'da hizmet vermeye başlayan Fruitflowers, şimdiden 8-10 tane şube sayısına ulaşmış durumda ve her geçen gün Türkiye'nin bütün illerine bayilik vermek için çalışmalar yapmaktadır.

Fruitflowers'da taze olarak temin edilmiş meyvelere eğlenceli şekiller verilerek ve görsellikte hazırlanarak katkısız gerçek çikolataya batırılarak son haline gelmektedir. Sevdiklerinize bu tatlı hediyelerden vermek için Fruitflowers'i ziyaret edebilirsiniz.











Sabancı Holding'in iştiraki olan Kliksa, internet sitesi olarak 2012 yılından beri televizyon, telefon, bilgisayar, beyaz eşya gibi sektörlerden 250.000'i aşkın ürünüyle müşterilerine hizmet vermekte. Her gün yenilenen kampanyalarıyla ve peşin fiyatına taksit imkanıyla sizlere bir tık ötede.














Sektöre 1987 yılında Bakırköy' de açtığı ilk mağazasıyla adım atan Collezione, yurt içinde 200'den fazla satış noktasıyla, yurt dışında da 55 satış noktasıyla sektöre yön vermekte. Ayrıca yurt içinde açtığı 100'ü aşkın mağaza ile moda giyim perakendeciliği alanında faaliyet göstermekte.


















1938 yılından beri herkesi kaliteli giyindirmek için çaba sarfeden Kiğılı, dünyanın dört bir yanından 300 noktaya haftada 200.000'e yakın ürün göndermekte. Kaliteden ödün vermeden ürettiği ve sattığı ürünlerle kendisine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamaktadır. Bugünlerde aşağıdaki gibi güzel bir kampanyası bulunmakta.












İlk mağazasını dünyada 1963 yılında, Türkiye'de ise 1993 yılında açan Carrefoursa'nın, 33 ülkede yaklaşık 16.000 mağazası bulunmakta. Türkiye'de ise yaklaşık 243 mağazası ve 8.000 çalışanı ile müşterilerine hizmet vermekte ve 'ne lazımsa Carrefoursa' sloganıyla yoluna emin adımlarla devam etmektedir.























1949 yılından beri dünyanın lider kahve üreticilerin birisi olarak 60 ülkede 1300 satış mağazasıyla faaliyet gösteren Tchibo, 2005 yılından itibaren de Türkiye'de 11 ilde 54 mağazasıyla ve Tchibo internet sitesiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Tchibo, 1970'li yıllardan sonra sadece kahve ile değil değişik ürün konseptleriyle müşterilerinin karşısına çıkmaktadır.













2011 yılında Markafoni bünyesinde kurulan Misspera, bakımlı ve güzel olmanın aslında çok da pahalı ve zor ulaşılabilir olmadığını göstermek mantığıyla ürünlerini, siz değerli müşterilerine sunmaya devam etmektedir. Misspera'nın dünyaca ünlü bakım malzemelerini ve parfümleri sunarken de kampanyalar yapması siteyi daha cazip hale getirmektedir.















Adidas, Converse, Gant, Lacoste, Nike, Puma ve daha bir çok markayı bünyesinde bulunduran Superstep'in internet sitesinde ayakkabıyla ilgili ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.






Gant

Marka geçmişi 1950' li yıllara kadar gitmektedir. Kısa sürede giyimde bir marka olmayı başaran, Amerikan Başkanı Kennedy' nin de tercih ettiği bir marka olan Gant, 1980 yılında İsveçli girişimcilerin marka haklarını satın almasıyla hem Amerikanın hem de Avrupa' nın giyim stillerine ait incelikleri koruyarak günümüze kadar ulaşmıştır. 


1978 yılında Osmanbey'de ilk mağazasıyla sektöre açılan Yargıcı, modern ve şehirli kadınların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Ayrıca kozmetik alanında da Waterworks ismiyle bir koleksiyonunu bayanların beğenisine sunan Yargıcı, hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla başarılı bir marka yolunda ilerlemektedir.














Sea Life İstanbul Akvaryum, Forum İstanbul'da bulunmakta ve 15.000'den fazla deniz canlısını, köpek balıklarını, dokunma havuzlarını ve 50'ye yakın sergi tankını bulabileceğiniz harika bir akvaryum. Tatilinizin herhangi bir gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz Sea Life İstanbul Akvaryum hakkında yazdığım yazımı da buradan okuyabilirsiniz. Şimdi İnternetten alacağınız online biletlerle indirimli olarak Sea Life' ı gezebilirsiniz.















Ayakkabı ve Polo gömleklerde kaliteyi yakalamak isteyen müşterilerine dönük çalışan Lacoste, tüm ürünlerde %25 indirim sloganıyla yeni bir kampanya başlattı.












Diğer yazılarıma da göz atmak ister misiniz?     








Güzel indirimlerle ve kaliteli ürünlerle kendisini kanıtlayan Cazador'da 100 TL üzeri alışverişlerinizde yakalayacağınız indirimler, 50 TL ve üzeri ücretsiz kargo imkanlarıyla erkek-kadın ve outlet giyim ürünlerini bulabilirsiniz.












Tek bir aramayla tüm havayollarının fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görebilir, inceleyebilir ve size en uygun bileti bularak satın alabilirsiniz. İster yurtiçi ister yurtdışı en uygun biletleri Geziko ile yerinizden kalkmadan bulabilirsiniz ve size sadece bavullarınızı hazırlamak kalır.

Geziko









Ariş, Pırlanta Sanatı sloganıyla yoluna devam etmekte ve müşterilerine 100 yıldan uzun süredir hizmet vermektedir. Her zaman pırlantada gerçek kalite doğru fiyatı müşterilerine sunmayı bir görev edinen Ariş'te şimdi Kampanyalı evlilik seti olarak gerçekten güzel bir set satışa sunulmuştur.














Temelleri 1870 yılına kadar giden Divarese, kaliteden ödün vermeden, modern ve dinamik tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmekte. İtalya'nın Varese şehrinde kurulan marka, 1980'li yıllarda Boyner Grup yönetimine geçti ve Türkiye'deki 28 mağazası ve internet sitesiyle, en güzel ayakkabı ve çanta modellerini yıllardır siz değerli müşterilerine sunmak için çaba sarf etmektedir. Bugünlerde %70-80 lere varan indirimleriyle sizlerle.














2011 yılında Boyner çatısı altında kurulan Morhipo, Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladı. Özel İndirim Kulübü' nde %90' a varan indirimleri de üyeleriyle buluşturan Morhipo, binlerce seçkin markaların ürünlerini siz değerli müşterilerine sunmaktadır.















Avrupa'nın 1 numaralı elektronik perakendecisi sloganıyla piyasaya giren Media Markt, 30 yıldan uzun zamandır mağazalarında ve internet sitesinde 50.000' e varan ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet vermekte. Küçük küçük bir çok mağazamız olmaktansa bir tane büyük mağaza kuralım ve rakiplerimize göre daha uygun fiyata elektronik eşya satalım fikriyle 1979 yılında Almanya'nın Münih kentindeki ilk mağazasıyla yola çıkmıştır Media Markt. Bugünlerde ise World card'a özel 25 TL ya da 50 TL Worldpuan kazanma fırsatı sizlerle. Göz atmakta fayda var.














Daha fazla günlük indirim ve kampanyalar için yani daha fazla kazanmak için takibe devam...

Elbette ki sitelerde ve göndereceği ürünlerde herhangi bir sorun çıkması halinde, bu durum tamamen ilgili siteyi ilgilendirdiği için, herhangi bir sorumluluk almayacağımı bildirir, hayırlı alışverişler dilerim.


Bu yazımı beğendiyseniz bunlara da göz atabilirsiniz



   




2 yorum:

  1. Güzel düşünülmüş. Bir sürü kampanyayı aynı sayfada bulabilmek bence de güzel. İnşallah devam edersiniz.

    YanıtlaSil
  2. güzel bi liste olmuş, teşekkürler

    YanıtlaSil

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM