17.12.2014

Hello Baby Artık E-Bebek Oldu.

Avrupanın En büyük Bebek Mağazası

KISACA HELLO BABY

Hello Baby&Kids, bebek sahibi olan herkesin isteklerini karşılamak üzere 2009 yılında kurulmuş bir şirkettir.

Hello Baby, yüzlerce marka ve onbinlerce ürün stoğu ile anne ve babaların hep yanında. Anne babaları ama daha çok bebekleri düşünen Hello Baby her geçen gün de ürün çeşitliliğini sürekli artırmaktadır.

(GÜNCELLEME)

Bu yazı yazıldıktan kısa bir süre sonra e-bebek.com, Hello Baby'yi satın alarak bünyesine katmıştır. Yaklaşık 2-3 aydan uzun süre devam eden devir işlemlerinin sonuçlanmasıyla beraber, Türkiye genelinde 44 şubesi olan e-bebek ,offline tarafta da bu birleşmeyle beraber güçlenmiştir. E-bebek.com sitesine buradan ulaşabilirsiniz.


Hello Baby'i tercih eden anne babalar, bebeklerini seçkin, kaliteli, sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünler ile yetiştiriyorlar.

HELLO BABY'E ULAŞMAK ÇOK KOLAY

Merkez mağazası 11.000 m2 kullanılabilir düz alanıyla, 250 araçlık açık otoparkıyla, anneler için emzirme odasıyla ve çocuklar için kapalı oyun alanı ile ayrıca alışverişten yorulunca dinlenebileceğiniz size özel cafesiyle hizmet veren Avrupa'nın en büyük bebek mağazasıdır.

Hello Baby İstanbul Beylikdüzü Mağaza

İstanbul'da Beylikdüzü ve Bostancı'da, İzmir'de ise Gaziemir ve Bayraklı'da sabah 10.00 akşam 22.00 saatleri arasında bebeklerini düşünen bütün anne babaların uğrayabilecekleri Hello Baby mağazalarıdır. İşte Hello Baby' e ulaşabileceğiniz mağaza adresleri

Hello Baby İzmir Bayraklı Mağaza

Hello Baby (e-bebek.com) seçkin ürün yelpazesi ile artık tüm anne babaların yanında. İstediğiniz ve bebeğinizin ihtiyacı olan tüm bebek ürünleri internetin olduğu her yerde parmaklarınızın ucunda. Hello Baby (e-bebek)'e internet üzerinden ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

YÜZLERCE MARKA VE ON BİNLERCE ÜRÜN ÇEŞİDİ



Hello Baby (e-bebek) 'de o kadar çok marka ve ürün çeşidi var ki aradığınızı bulmakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Bebedor, Braun, Chicco, Fisher Price, Hasbro, Hello Kitty, Kraft, Kanz bu markalardan sadece bazıları. Tümünü görmek isterseniz buyrun

Yüzlerce markadan onbinlerce ürün Hello Baby'(e-bebek)'de. Hepsi kaliteli, hepsi seçkin, hepsi uygun fiyatlarla, tüm anne babalar için.

Bebek arabaları, mama sandalyeleri, bebek giyim, bebek bezleri, emzirme ürünleri, güvenlik ürünleri, müzikli oyuncaklar ve lego oyuncaklar. Bu liste uzayıp gidiyor.

Neredeyse bebişlerinizle alakalı aklınıza gelen ne varsa bulabileceğiniz bir site Hello Baby (E-Bebek)


HELLO BABY KALİTENİN ADRESİ


Hello Baby (E-Bebek) kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra bir çok kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit yada 9 taksit imkanı ve daha bir çok kolaylıklar da sunmaktadır. Bazen değişmekle beraber şu anda 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanınız da bulunmakta. Ayrıca her alışverişinizde e-bebek puanı da kazanabilirsiniz. Uygun fiyatlara kaliteli ürünleri bulmak isterseniz e-bebek.com tam size göre.

Umarım bebeklerinizi, minicik yavrularınızı büyütürken bu adrese de göz atarsınız.

PEKİ.NEDEN E-BEBEK



Yeni bebeği olmuş bir baba olan Halil Erdoğmuş’un bebek bakımıyla ilgili bilgi edinme ihtiyacına istinaden kurduğu e-bebek.com, 15 yıldır anne-babalara ve anne baba adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

e-bebek, bebek sahibi olmayı düşünen, bebek bekleyen ve bebeğini büyüten bilinçli ailelere ihtiyaç duydukları her türlü bilgi, hizmet ve dostluğu sunmak için yola çıkmış ve sonrasında bebek bakımında ihtiyaç duyulan ürünlerin hızlı, pratik ve uygun koşullarda teminini sağlamak için e-bebek.com‘u geliştirmiştir. e-bebek.com, bebek ürünleri alışverişi konusunda Türkiye’nin ilk online mağazası olma özelliğini taşımaktadır


e-bebek  bebek mağazaları, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşına kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını, sahip olduğu 7.000’den fazla ürün çeşidiyle karşılayabilecek düzeydedir.



Ayrıca bebek ürünlerinin bulunduğu bu sitede, bebeklerle ilgili bilgilerin de verildiği, içi sevimli bebeklerle dolu aylık dergi olan Bebek dergisine de buradan ulaşabilirsiniz.










E-bebek' de her ay en çok ürüne en fazla özgün yorum yapanlar da kazanıyor. E-bebek ürünleri beğenerek inceliyorsanız bu fırsatı da değerlendirebilirsiniz. Yorum yaparak verilen hediyeyi kazanmak için buraya göz atabilirsiniz.

E-BEBEK İLETİŞİM

E-bebek.com ile ilgili iletişim bilgilerine şu şekilde ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgileri 
Enucuz Pazarlama Turizm Reklam ve Telekomünikasyon Ticaret A.Ş. 
Adres: Adilbey Sk. No:4 Küçük Çamlıca Mh. 34700 Üsküdar / İstanbul / Türkiye
Telefon: 0 216 325 11 11
Faks: 0 216 325 08 15
Mail: Bize Yazın

E-bebek.com'u sosyal medyada da takip etmeniz zaman zaman kazanmanıza yardımcı olabilir. Örneğin indirimlerden haberdar olabilir ve bazen de hediyeler kazanabilirsiniz. E-bebek.com sosyal medya adresleri de işte burada.

https://www.facebook.com/ebebek
https://twitter.com/ebebek
https://plus.google.com/+ebebek/posts
https://www.youtube.com/ebebek
https://instagram.com/ebebek


E-bebek.com adresinde o kadar çok kaliteli  ve markalı ürün var ki siz de bu ürün yelpazesi karşısında çok şaşıracaksınız. Sizleri de bebeklerinizin mutlu bir bebeklik geçirmeleri için e-bebek.com adresine göz atmaya bekliyorum.

Mutlu bebekler mutlu yarınlar için e-bebek


mJOH-56340_1[1].jpg
lMAM-WA0781N1AMB_1[1].jpg
lWEE-WTN550_1[1].jpg
lFPR-BMJ25_1[1].jpg
lBON-BP4200_1[1].jpg
lGENKIDKSET3769PEM_1[1].jpg
l15YBUBUELB4013FUS_1[1].jpg
lPAV-57675_1[1].jpg
lVIB-97437_1[1].jpg
lPRI-PRM120_1[1].jpg
lHIP-86769_1[1].jpg
lMIL-77351_1[1].jpg
l15GCOLENVR1241BEY_1[1].jpg
lLSI-96166_1[1].jpg
lSOO-2K3214RO_1[1].jpg


Diğer yazılarıma da göz atarsanız sevinirim. Sizler için yazmaya devam etmeye çalışacağım. Hepinize ve özellikle de bebeklere gülen gözler dolu günler...



Bu yazımı beğendiyseniz bunlara da göz atabilirsiniz






Ayrıca bebek ürünlerinin satıldığı aşağıdaki adresleri de inceleyebilirsiniz.



648078mar1435673537[1].jpg
HERŞEY BEBEKLER İÇİN
BUTİKBEBE
bebego.jpg
MUTLU BEBEKLERİN ADRESİ
BEBEGO






0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM