9.02.2015

Netlioo -Paylaş ,Beğen ,Alışveriş Yap Ama Hep Kazan

     KAZANDIRAN 

      PLATFORM



NETLİOO NEDİR

Netlioo alışveriş yaparken hatta arkadaşlarınızın yaptığı alışverişlerden bile kazanabileceğiniz bir sitedir. 2013 yılında açılmış, kurulmuş olan bir yeni bir site olmasına rağmen yaklaşık şimdilik 170'e yakın alışveriş sitesi ile anlaşmış (bu sayı 01.08.2015 itibariyle 201 adet olmuştur ve her geçen gün artmaktadır.) ve üyelerine sürekli kazandıran bir platform olmaya devam etmektedir.

NETLİOO-SOSYALLEŞTİKÇE KAZANIN

Netlioo hakkında aşağıda anlattığım kısım olan Paylaş-Kazan ve Beğen-Kazan bölümleri 15 Ağustos 2015 gibi değişmiştir. Artık Netlioo Paylaşarak ve beğenerek direkt kazanmak yerine Paylaştığınız reklama gerçek tıklamaya göre ve o reklam üzerinden yapılan alışverişe göre kazanma sistemine geçmiştir. Yani aşağıda mavi renkle belirtilenler ve anlatılanlar artık 15 Ağustos'tan sonra değişmiştir. Kısa süre sonra bu konuda da açıklayıcı yazı ekleyeceğim.

Netlioo'nun tıklama başı kazanç sistemini anlattığım bu yazımı inceleyebilirsiniz.

Netlioo, bir sosyal alışveriş platformudur. Netlioo sitesine üye olmakla kazanmaya başlayacaksınız. Netlioo sitesine üye olduktan sonra çeşitli şekillerde kazanç elde edebileceksiniz.



NETLİOO- PAYLAŞ KAZAN

Netlioo sitesinde çeşitli firmaların verdiği reklamlar vardır. Reklam veren firmalar sosyal ağların etkin bir reklam verme alanı olduğunu bildikleri için Netlioo aracılığı ile bu alanlarda reklamlarını sunmaktadırlar. Yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi 'SOSYAL AĞLARDA KAZAN'  yazan yere tıkladığımızda karşımıza firmaların verdiği reklamlar çıkmaktadır. Reklamların üzerinde biraz durduğumuzda ise bu reklamları bizim kendi hesaplarımızda paylaşmamız karşılığında bizlere vereceği reklam komisyonlarını görebilmekteyiz.


Reklam veren firma sahipleri, Netlioo sitesine üye olan Facebook ve Twitter kullanıcılarından beğendikleri reklamları kendi hesaplarında paylaşmalarını istemektedirler. Bu paylaşım karşılığında da belli tutarlarda para karşılığında NP (Net Puan) kazandırmaktadırlar. Örneğin yukarıdaki reklamlardan Çiçeksepeti.com reklamını Facebook'da paylaşman karşılığında size 0,30 TL teklif etmektedir.Tabi bu paranın hepsini alamıyorsunuz ama Facebook'daki gerçek arkadaş sayınıza göre alacağınız tutar değişmektedir.

Yine bazen Facebook'ta paylaşmak yerine kimi firmalar da Twitter'da retweet yapılması karşılığında NP vermektedirler.

Tabi ki paylaşımın bazı kuralları bulunmaktadır. Bu kurallara da uymak gerekmektedir.

Paylaşılan reklamın paylaşımından 24 saat içinde vazgeçmemek gerekmektedir. Ayrıca paylaşılan reklamların paylaşımından 1 kere para kazanabilirsiniz.

Paylaşımlar yapılırken herkese açık olarak paylaşımda bulunmak gerekmektedir.

Paylaşımda bulunulan reklama tıklayarak siteye giden sosyal ağdaki yani Facebook ya da Twitter'daki arkadaşlarımız eğer gittikleri siteden alışveriş yaparlarsa bize ve bizim yukarımızdaki sosyal ağımıza da kazanç sağlamaktadır.

Örneğin biz paylaş kazan kısmından Boyner'e ait bir reklam paylaştık. Reklamı paylaştığımız için küçük bir miktar bile olsa 24 saat içinde kazandık. Ama olur da Facebook'daki bir arkadaşımız bizim paylaştığımız reklama tıklayıp da Boyner'in sitesine gitti ve oradan toplamda 1.000 TL'lik bir takım elbise aldı. Bu alışveriş yapılınca bize 80-90 TL'lik bir komisyon gelir. Gelen komisyonun örneğin 50 TL'si bize kalıyor. 20 TL bizi üye yapan referansımız kazanıyor. 20 TL de onu üye yapan ve onu da üye yapan şeklinde 5 kişi arasında paylaşılıyor. (Bu kazanç dağılımı zamanla site tarafından değiştirilebiliyor. Örneğin Haziran 2015 gibi kazancın % 80'i size, %20' si de sizi üye yapan kişiye kalacak şekilde kazanç dağılım oranını yeniden düzenlediler.)

Kazanç miktarı Facebook'taki gerçek ve organik arkadaş sayısına göre ya da twitter'daki gerçek takipçi sayısına göre değişebilir.

En az 11 arkadaşa sahip olanlar kazanabilir. Arkadaş sayısı 2.000'i aşanlar teklifteki rakamın hepsini alabilir. Örneğin verilen reklam paylaşıldığında reklam veren firma, reklam komisyonu olarak 0,35 TL vereceğini söylüyorsa bu rakamı gerçek arkadaş sayısı 2.000'i geçenler alabilir. Daha düşük olanlar ise örneğin 0,10 TL ya da 0,20 TL gibi rakamlarda kazanç sağlayabilirler. Gerçek arkadaş sayısı diyorum çünkü Netlioo sitesi fake arkadaş ya da organik olmayan arkadaşlara sahip olduğunuzu düşünürse zamanla reklam paylaşımlarınız biraz daha değersiz bir hal almaya başlar. Beğenip paylaştığınız reklamlarınıza mümkün olduğu kadar beğen yada paylaş reaksiyonuzu almanız, Netlioo gözünde, sizin facebook hesaplarınızın ya da twitter hesaplarınızın daha değerli olmasını sağlar.

Paylaşım yaparken alışverişi motive edici kişisel düşüncelerinizi de paylaşım notuna eklerseniz, daha fazla arkadaşınızın reklamlarınıza tıklama olasılığı olur, ne kadar çok tıklama olursa o kadar çok alışveriş yapma ihtimali olur. Örneğin Çiçeksepeti.com un reklamına 'Kalbinizin diğer yarısını mutlu etmenin vakti gelmedi mi sizce. Daha fazla beklemeyin. Sevgililer Günü'ne özel fırsatlar için Çiçeksepeti.com'u ziyaret edin. Üstelik 50 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.' gibi bir ifade kullanmanız, reklamınıza tıklanma ihtimalini arttırır. Ayrıca reklamlarınıza farklı bilgisayarlardan her 500 tıklamaya da Netlioo tarafından 5 TL karşılığı NP hesabınıza yansıtılmaktadır. Çünkü aracılık yaptığınız reklam sizin tarafınızdan 500 kişiye ulaştırılmıştır. Ancak reklamınıza tıklayanlar gittikleri sayfada en az yarım dakika geçirmeleri gerekmektedir.

Kazanılan miktar sahip olunan arkadaş sayısına göre değişebilir. 25.000'i aşan takipçisi ya da beğeneni olan sayfaya sahip olanlar ise durumunu Netlioo'ya bildirirse özel teklifler alabilir.

Buraya tıklayarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

netlioo.com - Kazandıran Platform


NETLİOO- BEĞEN KAZAN

Yine Paylaş Kazan kısmında bazen de firmalar reklamları paylaşmamızı istemek yerine reklamları beğenmemizi istiyorlar.Böylece Netlioo sitesinde reklam verenlerin reklamlarını Facebook'ta beğenmekle de NetPuan kazanılabilmektedir. Elbette ki bu reklamları Facebook'ta beğenerek para kazanabilmek için yine bazı koşulları yerine getirmek gerekmektedir.

Beğenilen kampanya 15 dakika sonra kazandırır ve hesabına yansır.

Beğenilen kampanyayı beğenmekten 3 ay boyunca vazgeçmemek gerekmektedir. Aksi taktirde yansıyan NP'ler geri alınır.

Sahte hesaplar puan veya para kazandırmaz. Zamanla sistem tarafından yasaklanır yani banlanır. Banlanan hesaplar da bir daha kazandırmaz.

Yetersiz arkadaş sahibi olan hesaplar kazandırmaz. Yapılan değerlendirmeler sonucunda değerli olan hesaplar daha fazla kazandırır. Yani faal olan, gerçek olan ne kadar çok arkadaşınız varsa Netlioo sisteminden o kadar çok kazanabilirsiniz.. Hele bir de arkadaşlarınız internetten alışveriş yapmayı seviyorsa kazanma şansınız bir o kadar artar.


NETLİOO- ALIŞVERİŞLERİNDEN KAZAN

Netlioo sitesi, bizim kendi alışverişlerimizden de para kazanma şansını bize sunmaktadır. Sayfanın Üstündeki resimde gözüken 'ALIŞVERİŞ YAP KAZAN' kısmındaki internet sitelerinden beğendiğimiz veya ihtiyacımız olan bir ürün satın alırsak sitede yazan komisyon oranlarında kazanma şansımız bulunmaktadır.



Tabii ki yine bu komisyonun hepsi bize kalmayacaktır. Ama niye 1-2 TL kazanmak dururken hiç para kazanamadan alışveriş yapalım ki. Örneğin çiçek sepetinden sipariş vermek istiyoruz. 50 TL'lik sipariş verdiğimizde normalde hiç bir kazancımız yokken Netlioo sitesi üzerinden verdiğimizde 4-5 TL komisyon kazancımız olacak. Bu komisyonlar birike birike kayda değer bir rakama ulaşacaktır elbette ki.

Daha önce de belirttiğim gibi yapılan alışverişlerden alınan komisyonlar sadece bize kalmamaktadır. Zaman zaman değişmekle beraber şu anda kazanılan komisyonun %60'ı kendimize kalmaktadır. %20'si bizi kendisine alt üye yapan kişiye gitmektedir. Kalan %20'si ise bizim üstümüzde bulunan sosyal ağdaki en fazla 5 kişiye dağıtılmaktadır. (Bu kazanç dağılımı zamanla site tarafından değiştirilebiliyor. Örneğin Haziran 2015 gibi kazancın % 80'i size, %20' si de sizi üye yapan kişiye kalacak şekilde kazanç dağılım oranını yeniden düzenlediler.)

Bu komisyonlar siteden siteye, hatta zamanla bile değişmektedir. Komisyonlar ürünün KDV ve kargo hariç tutarı üzerinden hesaplanmaktadır. Örneğin yarıyıl tatilinde bir tatil yapmak istiyorsunuz ve Bursa'ya uçmak istiyorsunuz. Netlioo sitesine girip Sunexpress hava yolundan uçak bileti alarak komisyon kazanabilirsiniz. Kalmak istediğiniz oteli ya da gezmek istediğiniz yerleri de yine Netlioo'nun sitesinden seçebilirsiniz. Örneğin tatil.com, geziko.com, bookinturkey.com ya da tatilsepeti.com sitelerine Netlioo üzerinden girerek komisyon kazanabilirsiniz. 2.000 TL'lik bir tatiliniz için 50-60 TL komisyon kazanabilirsiniz belki de daha fazlasını.

KAZANÇ KANITLARI 

Her zaman insanlar gözleriyle gördüklerine daha güzel inanırlar. Bu yüzden ben de bir kaç kazanç dekontunu buraya eklemek istedim. Benim de alt üyesi olduğum Savaş Usta'nın ödeme aldığı havale dekontlarını aşağıdaki resimde görebilirsiniz.




NP NEDİR

NP, Net Puan kelimelerinin kısaltılmış halidir ve yapılan işlemler sonucunda NP kazanırız. 5 NP karşılığı 1 TL'dir. Puanlarımız 125 NP'ye ulaştıktan sonra çekebiliriz. Elde ettiğimiz NP'lerimizi önce paraya dönüştür seçeneği ile paraya çeviririz. Ondan sonra da Netlioo hesabımızda belirlemiş olduğumuz IBAN hesabımıza gönderilmesini isteriz.

Yaptığımız alışverişlerden kazandığımız parayı 60 gün sonra transfer olarak isteyebiliriz. Bu da yapılan alışverişin iptal edilme ya da iade edilme riskine karşı alınmış bir önlem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Paralarımız gönderilirken elde ettiğimiz kazançtan %10 stopaj kesintisi Netlioo tarafından yapılmaktadır. Her 100 TL' ye kadar olan havale işlemi için 5 TL, 100 TL üzeri için %5 hizmet bedeli kesilir. Yani kazancımızın vergisini düşünmemize gerek yok, Netlioo bu işi bizim adımıza devlete stopaj ödeyerek yapıyor.

Sonuç olarak bize pek bir şey kalmıyor gibi olsa da dediğim gibi damlaya damlaya göl olur. Önemli olan sosyal ağımızı genişletmek ama alışveriş yapmayı, yaptırmayı seven kişilerle genişletmek. İşte püf noktası bu.

Buraya tıklayarak Netlioo'nun kazanç dolu dünyasına girmek için ilk adımı atabilirsiniz.

netlioo.com - Kazandıran Platform


AYLIK KOTA NEDİR.

(AYLIK KOTA DOLDURMA İLE İLGİLİ UYGULAMA HAZİRAN 2015 GİBİ SONA ERDİRİLMİŞTİR)

Aylık kota, bizim sosyal ağımızdan gelen potansiyel puanları ay sonu hesap kesim tarihinde hak etmemizi sağlar. Aktif hale gelen potansiyel puanlar normal puanlarımıza eklenir ve bir sonraki ay istediğimiz gibi kullanabiliriz.

Bulunduğumuz ay içerisinde paylaş kazan, beğen kazan ya da alışveriş yap kazan yaparak puanlarımızı 25 NP 'ye çıkartabilmemiz durumunda kotamızı doldurmuş oluruz.

Netlioo sitesine her gün girişimizde zaten günlük kotamızı %1 doldurabiliriz. Ay sonunda otomotik olarak da kotamızı %30-31 doldurmuş oluruz.

Yine bazen mail adresimize gelen bültenlere tıklayıp incelemek de bize NP kazandırırır.

Eğer her gün düzenli bir şekilde Netlioo hesabımıza girersek ve paylaşımda ya da beğenimde bulunursak ay sonunda rahat bir şekilde kotamızı doldurabiliriz.

Kotamızı örneğin %80 doldurduk ve sosyal ağ kazancımız 10 NP ise bunun 8 NP'sini bir sonraki ay istediğimiz bir şekilde kullanabilmek üzere aktif puanlarımıza eklettirebiliriz. Ama geriye kalan 2 NP'yi kaybetmiş oluruz ve bir sonraki ay tekrar sıfırdan başlarız.



BİLDİRİMLER




Bildirimleri Netlioo sayfasının üst kısmında bulunan butonlarda görebiliriz. Davetlerle ilgili bildirimleri 'Davet Et' yazan kısımda görebiliriz. Burada bize gelen davetleri görebilir, istediğimiz kişilere davetiye gönderebilir, ayrıca oluşturduğumuz davetiye kodlarını inceleyebiliriz.

'Davet Et' kısmının yan tarafında bildirimler seçeneğinde ise diğer bildirimleri görebiliriz. Bu bildirimlerde kazandığımız bir NP olduğunu gösterir. Butona tıklarsak da ayrıntısını görebiliriz.

Bunun yanındaki buton ise ne kadar NP' miz olduğunu göstermektedir.


DAVET KODLARIM


Davet kodlarım kısmında bizim üye yapmak istediklerimize gönderdiğimiz davetiyeler bulunmaktadır. Bu davetiyelerden ilk 5 tanesi Netlioo tarafından bizlere ücretsiz sunulmaktadır. 5 davetiye kodunu harcadıktan sonra istersek 25 NP karşılığı yeni davetiye kodu satın alabiliriz. Her davetiye kodu 1 sene geçerlidir. Kullanılan davetiye kodu güzelse, beğenildeyse, ya da siz beğeniyorsanız ilk davetiye kodunun süresi 1 sene sonra bitince aynı davetiye kodunu ücretsiz olarak tekrar alabilirsiniz.

İlk davetiye kodu sistem tarafından bizlere sunulmakta ancak bu kod mail adresimizi içerdiğinden bunu kullanmamanızı tavsiye ederim. Çünkü bu adrese spam mesajların gönderilebilme ihtimali her zaman olabilir. İkinci ve beğendiğiniz bir kod oluşturmanız daha sağlıklı olacaktır.

Aynı davetiye koduyla bir çok üyeyi davet edebiliriz. Yani kodları defalarca kullanabiliriz. Örneğin ben resimdeki 'Al' yazan butonun hemen solundaki sosyal ağ yazan bölüme 'fiyatabak' yazdım ve bu davetiye koduyla tanıdıklarımı davet ediyorum. Bu kodu da varsayılan yaptığım için bannerlara tıklayan kişiler de bu davetiye koduyla davet edilmiş oluyorlar.

Davet bannerları ise bir internet sitesi olan kişilerin, sitelerinde kullanabileceği reklam afişleridir ve sayfanın istenilen yerinde kullanılabilir.


Davet gönder seçeneği ise Netlioo'ya davet için mail sistemini kullanmak isteyen kişiler tarafından kullanılabilir. Yukarıdaki boşlukları doldurduktan sonra gönder tuşuna bastığınızda mail adresini yazdığınız kişiye sizin davetiye kodunuzla beraber bir mail gidecektir. Arkadaşınıza Netlioo sitesinden aşağıdaki gibi bir davet maili gelecektir. Arkadaşınız bu maile tıklayıp okuduktan sonra daveti kabul ederse 'Kazanmaya Başla' yazan yere tıklayacaktır. Bir sonraki karşılaşacağı ekran ise hemen yanındaki gibi olacaktır. Böylece arkadaşınız sizin davetinizle sisteme girmiş olacaktır.  'ÜYELİĞİNİ TAMAMLA'  yazan yere tıklayarak üyelik işlemleri tamamlanacaktır. Bu konuda biraz daha aşağıda 'Netlioo'ya nasıl üye olabiliriz'  bölümünde ayrıntılı bilgi vereceğim.







KULLANIM YARDIMI

Yardım butonuna tıkladığınızda Netlioo size küçük bir tur düzenler. Bu turda size nasıl para kazanabileceğinizi, sosyal ağınızı nasıl genişletebileceğinizi ve kazandıklarınızı nasıl alabileceğinizi anlatır.

DÜKKAN


Mağazalar bölümüne tıkladığınızda Dükkan yazan sekme, Alışveriş yap kazan kısmındaki bulunan sitelerin bulunduğu bir dükkanı bize ücretsiz olarak sunmaktadır. Ücretsiz olarak sadece bir dükkana sahip olabiliriz. Ama bu dükkanı isim ve görsel olarak düzenledikten sonra artık dükkan adresinin reklamını yaparak arkadaşlarınızın, tanıdıklarınızın, sosyal ağınızdaki kişilerin bu dükkandan alışveriş yapmalarını sağlayabilirseniz, kendiniz alışveriş yapmışsınız gibi aynı komisyonları kazanabilirsiniz. Tabii ki yine komisyonlardan siz pay aldığınız gibi üst üyeler de belirli oranlarda pay sağlamaktadırlar.

Ben dükkanımı düzenledim, zamanım olursa biraz daha düzenlemeyi düşünüyorum. Şu an tanıdıdıklarıma dükkan adresimi veriyorum ve alışveriş yapmak isterlerse bu adresten alışveriş yapmalarını tavsiye ediyorum. İşte benim dükkanım, Fiyatabak dükkanı

Dükkan konusunda yeni ve müthiş gelişmeler var. Artık dükkanınıza Netlioo'daki dükkana ürün ekleyebileceğiniz sitelerden istediğiniz birini seçerek ve o siteden de istediğiniz ürünü seçerek ekleyebiliyorsunuz. Dükkanınızı bu şekilde geliştirebiliyorsunuz. Bu siteler umarım zamanla çoğalır.



Dükkanımıza ürün ekle kısmına tıklayarak ürün ekleyebiliriz. Sitede bulunan alışveriş sitelerinin ana sayfasından yada belli bir ürünü hakkında reklam yapabilmek üzere link almak için Link Al tuşuna tıklayabiliriz.

Eklediğimiz ürünleri Yeni Eklenen, Fiyatı Düşükten Yükseğe ya da Fiyatı Yüksekten Düşüğe göre hem biz hem de dükkanımıza giren müşterilerimiz sıralattırabilir.

Yine eklenen ürünleri kategorize de edebiliriz. Elektronik, kırtasiye, mücevherat, gıda vb şeklinde ürünleri listeleyebiliriz.

Ben örneğin resimde oğlumun da alıp 2 günde okuyup bitirdiği ve zevk aldığı bir kitap olan 'Saftirik Panik Yok' adlı kitabı ürün olarak 'dr.com.tr' den alarak buradaki dükkanıma ekledim. Ben bunu buradan değil de yaşadığım yerdeki bir kırtasiyeciden 19 TL' ye almıştım. Bu siteden giderek almış olsaydım 12,68 TL'ye alacaktım ayrıca % 4-5 de komisyon kazanacaktım.

DÜKKANIMA NASIL ÜRÜN EKLERİM



Şu anda dükkana ürün ekleyebileceğiniz siteler bu şekilde. Zamanla değişecektir diye düşünüyorum. Buradaki sitelerden birisine tıklayarak ulaştığımız sitede örneğin Defactoya tıklayalım ve bir ürün seçelim. Seçtiğimiz üründeyken adres çubuğunda bulunan linki alarak üstteki resimde bulunan 'Dükkana eklemek istediğin ürünün linkini yapıştır' yazan kutucuğa yapıştıralım ve onay tuşuna basalım.


Şimdi de kopyaladığımız linkimizi yapıştıralım ve onay tuşuna basalım.



Ve sonuca bakalım.



Görüldüğü üzere dükkanımız zenginleşti. Kitabımızın yanına çizgili polo t-shirt de eklenmiş oldu. Ayrıca kategoriler kısmına bakıldığında da artık kitap kategorimiz ile beraber ayakkabı-çanta-aksesuar kategorimiz de oldu. Müşterilerimiz kategori kısmından ayakkabı kategorisini seçerlerse sadece t-shirt'ü göreceklerdir.

Bu şekilde onlarca ya da yüzlerce ürünü yukarıdaki siteler arasından seçerek mükemmel bir dükkan oluşturabiliriz. Benim için ve sizler için bir sıkıntısı var dükkanımızın. Şimdilik bu ürünleri ve ürünlerin fiyatlarını ve kampanyaları her gün tek tek açıp değişip değişmediklerini kontrol etmemiz gerekmekte. Bu yüzden zamanı olmayanlar için bu biraz can sıkıcı olabilir. Ama yakın zamanda Netlioo'nun buna da bir çözüm bulacağı konusunda sistem yöneticisiyle görüşmelerim oldu. Umarım kısa sürede bunun da alt yapısını yaparlar. Bunu da yaparlarsa dükkanıma dört elle sarılıp işi geliştireceğim.

ÜRÜNE AİT LİNK ALARAK KULLANMA


Diğer yenilikleri de anlatmaya devam edeyim.

Resmin altında bulunan fiyatın altında bir sembol var. Bu sembole tıklayarak kendimize özel link alabiliriz. Bu aldığımız linki de yine kendi reklamlarımızda kullanabiliriz. Facebook linkleri yayınlamamıza izin vermiyor genelde ama diğer sosyal medyalarda bunu kullanabiliriz. Bunu da aşağıdaki şekilde yapabiliriz.



Artık bu link size ait özel link. Birisi bu link vasıtası ile bu ürüne ulaşıp satın alırsa bu alışverişin komisyonu size gelecektir.

Ben bu linki örneğin twitter'da kullanayım. Ama link çok uzun olduğu için bunu kısaltmak daha mantıklı. Ben de burada goo.gle link kısaltma sitesini kullanıyorum.




Gördüğünüz gibi artık daha kısa bir linkim var yani https://goo.gl/l3CWGf şeklinde bir link. Bu linki her tarafta kullanabilirim. Bu benim polo t-shirt için aldığım netlioo linkinin kısaltılmış şeklidir. Artık bunu twitter'da kullanabilirim. Twitter'da yayınladığım mesaj ya da t-hirt birisinin ilgisini çekerse ve de linkimi tıklarsa artık bu ürünün sayfasına yönlendirilir. Ürünü beğenip de satın alırsa ya da bu ürünü değil de yine bu sitede gezerken başka bir ürünü ya da ürünleri beğenip de satın alırsa o alışverişin komisyonu bize gelmiş olur.


DÜKKANIMIZDAKİ ÜRÜNLERİ SIRALAMA

Dükkanımızda birden fazla ürün olduğunda bunları bazen kendi isteğimize göre sıralamak isteriz. Önemine göre, kategorisine göre ya da benzerliklerine göre. Bu durumda ayarlar kısmında bir seçenek daha açılır


Ürün sırala'ya tıkladığımız zaman bütün ürünler karşımıza çıkar ve biz yerini değiştirmek istediğimiz üzerine tıklayıp basılı tutarak götürmek istediğimiz yere götürürüz.



Yukarıdaki resimde İçerik yazan kısım ise bizim dükkanımızla ilgili sloganımızı ve tanıtıcı bir yazı yazmamızı sağlayan bölümdür. Sizin dükkan adresinize giren kişi en yukarıda sizin sloganınızı ve tanıtım yazınızı görür. Burayı en çarpıcı şekilde yazıp belirlerseniz.müşterilerinizi de daha dükkana girerken etkileyebilirsiniz.

BİR SİTE YADA BİR ÜRÜNE LİNK ALMAK 

Daha önceki bölümde belirli sayılı siteden ürün seçerek dükkanımıza ekleyebiliyorduk. Bu eklediğimiz ürünler için de link alıp çeşitli sosyal medyalarda kullanabiliyorduk.

Yukarıdaki resimde ayarlar seçeneğinde bulunan Link Al butonunu kullanarak ise Netlioo'da bulunan neredeyse bütün sitelerin ana sayfaları için ya da o sitelerde bulunan ürünler için link alıp bu linkleri çeşitli yerlerde kullanabilmekteyiz. Bu işlemi de şu şekilde yapmaktayız.

Link al butonuna tıkladığımızda şu akran karşımıza çıkar.

Bu kısımda neredeyse Netlioo'daki bütün firmalar var. Buradan bir firma seçip- Ben Biletix'i seçtim.-



'Kendine Ait Linki Oluştur' butonuna tıklarsak her yerde kullanabileceğimiz bize ait bir link elde etmiş olursunuz.

Artık bizim linkimiz ' https://netlioo.com/r/eovvs '   'dir.

Bu linki yine daha önce anlattığım gibi twitter ya da başka mecralarda kullanabilirsiniz.

Ya da bir sitede bulunan bir ürün için özel link almak istiyorsanız Netlioo'da bulunan sitelerden istediğimiz birine girip ürünü bulduktan sonra o ürüne ait linki alarak 'Kampanya Seç' kısmına firma ismi 'içerik Linki(İsteğe Bağlı) yazan yere ise bulduğumuz ürün linkini yapıştırarak  'Kendine Ait Linki Oluştur' butonuna tıklamamız yeterlidir.




Netlioo'daki dükkan seçeneği son 5-6 ayda bütün bu özelliklere sahip olarak çok gelişti. Umarım daha fazla özelliklere sahip olur da hep beraber kazanırız.

Bundan sonraki tek yapacağımız şey ise dükkanımızı facebook,twitter,instagram,mail,pinterest gibi sosyal medya ile reklam vererek tanıtmak ya da tanıdıklarımıza dükkanımızı anlatmak.



KUPON KODLARI










Kupon kodları buradaki bulunan alışveriş sitelerinin, zaman zaman müşterilerine sunduğu ve alışveriş yapılırken indirim gibi kullanılabilen kodlardır. Bu kodları kullanarak siz ya da sizin dükkanınızı kullanan müşteriler alışverişlerini daha ucuza getirebilmektedirler.

Örneğin tanıdıklarınız sizin dükkanınızda Lidyana'dan alışveriş yapacak. Dükkan adresine girdikten sonra markalar sekmesinin sağ tarafında kuponlar sekmesi var. Burada bütün firmalar olmasa bile bazı firmalar kendilerinden alışveriş yapanlara bazı özel fırsatlar ve indirimler yani kuponlar sunmaktadırlar. Müşteriniz Lidyana' dan 200 TL ve üzeri alışveriş yapmayı düşünüyorsa, Kuponu görmek için tıkla' yazan yere tıklıyor, Lidyana'nın sitesine yönleniyor. Lidyana sitesi açıkken tekrar dükkan adresindeki kupon bölümüne bakarsa, kupon kodunun oluştuğunu görecektir. Bu kuponla da 250 TL'lik alışveriş yaptıysa 25 TL indirim kazanması mümkün olacaktır.

Ben kazanmak için sabırsızlanıyorum diyorsanız, kazanmaya buradan başlayabilirsiniz.

netlioo.com - Kazandıran Platform


EN ÇOK ÜYE GETİREN VEYA KAZANAN VB ÖDÜLLERİ

Netlioo sitesinde aylık olarak en çok üye getirenlere yada en çok kazanan üyelere de bazı ödüller verilmektedir.


SSS

Site içerisinde bulunan SSS( Sık Sorulan Sorular) kısmında aklınıza takılan bütün soruların karşılığını bulabileceğinizi sanıyorum. SSS kısmı sürekli güncellenmekte olduğu için buraya en azından haftada bir göz atmak faydalı olacaktır.

Artık siz de internette reklam beğenirken yada paylaşırken kazanç sağlayabilirsiniz. Sizler dükkanınızdan indirimlerle alışveriş yapmanın keyfini yaşarken, aynı şekilde arkadaşlarınız da kendi yaptığı alışverişlerde kuponları kullanarak fırsat ve indirimlerden faydalanabilmektedir.

Bazen küçük, bazen büyük kazançlar sağlama imkanından yaralanmak için daha fazla beklemeyin, Kazandıran platform Netlioo'nun fırsatlar dolu dünyasına giriş yapın.

netlioo.com - Kazandıran Platform

NETLİOO'YA NASIL ÜYE OLABİLİRİZ.


Netlioo'ya üye olmak da oldukça basit.
















Üye olmak istiyorum yazan yere tıkladığınız zaman karşınıza çıkan ekrandaki yazan yerleri doldurmanız üyelik başlangıcı için yeterlidir. Eğer sisteme bizi davet eden bir mail kanalıyla kaydolacaksak, Davetiye Kodu kısmı bizi davet edenin Davetiye Koduyla dolu olarak aşağıdaki ekran gelir. Zaten bu kısmı doldurmazsak sisteme birisi bizi davet edinceye kadar bu üyelik açıkta bekler.























Davetiye Kodu bölümünde , 'Davetiye kodun var ise' yazan yere sizi sisteme davet eden kişinin davetiye kodu ismini yazmanız gerekmektedir. Örneğin benim davetiye kodum fiyatabak  . Bu kodu yazarak sisteme kaydolursanız elbette ki beni sevindirirsiniz.

Ad, Soyad, E-Posta, Şifre yazan yerleri doldurduktan sonra Üyelik sözleşmesini okudum yazan yeri de tıklayıp Kaydol'a basarsanız Netlioo'nun kazandıran dünyasına giriş yapmış olursunuz. Gerisi sizin sabır, kazanma isteğiniz ve kazanma çabanıza kalmış.

Netlioo sitesi sürekli gelişmekte olup yakın bir zamanda olumlu yönde büyük gelişmeler olacaktır. Bu platformda yer almanız hayatınıza eminim güzel şeyler katacaktır .

Her türlü sorunuzu iletişim sayfasından ya da fiyatabak@outlook.com adresinden iletebilirsiniz. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM