16.06.2015

Babalar Gününe Özel , Herşey Babalar İçin


Babalarımız o kadar kıymetli ki hepimiz için, Hiçbirimiz onların bize verdiği değerin, emeğin karşılığını ödeyemeyiz.

Kolay değildir karşılıksız sevgi göstermek.

Düşünün bir kere, hangi baba çocuğuna, yavrusuna bir karşılık bekleyerek sevgi gösterir. Bütün babalar çocuklarının geleceği için gece gündüz demeden çalışır. Bütün bunlar karşılığında ne para ister ne de bir karşılık.

Bir babanın tüm istediği, çocuğunun büyüyünce başarılı,mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi. Bir de bazen küçücük bir gülümseme, küçücük bir tebessüm ya da en ufak güzel bir söz belki de.

'Seni seviyorum babacığım.' , bu sözlerin en küçüğü ama aslında bir baba için en büyüğü.

Çocuğu 5 yaşında da olsa 50 yaşında da olsa anne ve babalar için çocuklar hiç büyümez. Onlar hep küçük yavrularıdır.

Bir anne ya da bir baba 90 yaşına da gelse, çocuğunun bir damla gözyaşı onlara dünyanın bütün acılarından daha ağır gelir.



Çocuklar için de babaları çok önemlidir. Bazen kız, bazen de erkek çocuklar babayla iyi anlaşırlar. 


Çocuklar sevgilerini hep gösterirler ama babalar sevgilerini bazen gösteremeyebilirler. Çünkü onların omuzlarındadır dünyanın bütün yükleri. Babalar sevgilerini gösteremeseler de aslında onlar çocuklarını dünyanın bütün sevgilerinin en büyüğüyle seviyorlardır.

Hep daha iyi bir yaşantımız olsun diyedir dertleri, tasaları. Çocukları mutlu oldu mu babaların bütün dertleri tasaları işte orada sona erer.

İşte çocukların en değer verdiği varlıkları olan babalar için özel bir gün var ve yıllardır kutlanmakta. BABALAR GÜNÜ

Canım babalarımıza 'Seni çok seviyorum' demenin yanında güzel bir hediyeyle onları sevindirmek çok hoş olsa gerek.

Ben de bu güne özel bazı sitelerden tanıtım ve ürünler derleyip sizlerin bu kararınıza yardımcı olmak istedim.


CAZADOR






3.jpg
4.jpg
5.jpg

Cazador’da 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı

YKM

Sizi her zaman koşulsuz şekilde seven ve hep yanınızda olan babanız her zaman en iyisini hakediyor. Ona bir iyilik yapın ve Babalar Günü hediyesi için en doğru hediye seçimlerini yapın. Bu özel günde babalarınıza onlara ne kadar değer verdiğinizi hatırlatmanın tam zamanı.





6.jpg
7.jpg
8.jpg




TCHİBO


1.jpg

Dünyanın lider kahve üreticilerinden biri olarak 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağaza ve 120.000 satış noktamızla tüketicilerimize hizmet vermektedir.

2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 11 ilde 54 mağazası, online alışveriş keyfi sunan internet mağazası www.tchibo.com.tr ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattı ile sizlerle buluşmaktadır.


2.jpg
3.jpg



HEDİYE FABRİKASI

Hediyefabrikasi.com, DSG Hediyelik Yazılım İnternet San. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.
Hediyefabrikasi.com online hediye ihtiyacınızı en hızlı ve uygun koşullar ile size sunmak üzere tasarlanmıştır. Her türlü hediye fikirlerinizi hayata geçirebileceğiniz özgün ve yenilikçi seçenekler ile özel gün ve kutlamalarınızı sizin için en keyifli hale getirmeyi hedefler.
Hediyefabrikasi.com olarak amacımız ; En kaliteli ürünleri internet kullanıcısına sunmak ve hediye arayışıyla geçirilen zamanı en aza indirgemektir. İnternetten yapılan satışlarımız ve kurumsal hediye projelerimiz sayesinde, hediye seçimlerinizi mümkün olduğu kadar kolaylaştırmak ve zevkli hale getirmek en önemli ilkemizdir.

1.jpg

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg



Şimdiden bütün babaların BABALAR GÜNÜ kutlu olsun. Sizler hep değerlisiniz. Babacığım senin de Babalar Günü kutlu olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM