25.12.2014

Bumerang İle Farkındalık

BUMERANG

BUMERANG

Bumerang sitesi , hürriyet.com.tr sitesine ait olan ve bir bloğa sahip blog yazarlarının, uğramaları gereken, kaydolmaları gereken bir sitedir.

Bumerang sitesine kaydı olan bir blog sahibi ya da site sahibinin üyeliği, bumerang tarafından üyelik tiplerinden altın ya da platin üye olarak üyelikleri kabul edilir. İlk başta altın olan üyelik tipi blogun başarısıyla beraber platine dönüşebilir.

Blog sahibinin asıl amacı platin üye olabilmektir. Çünkü platin üye olan bir blog sahibi artık blog yazılarını ya da bumeranga özgün yazılarını artık hergün milyonlarca internet kullanıcısının ziyaret ettiği bumerang'da yayınlatma hakkına, bu yazdığı yazılardan da para kazanma hakkına sahip olmaktadır. 

Her gün binlerce kişinin ziyaret ederek, ilgi duydukları çeşitli konulardaki yazıları okuduğu Yazarkafe'de yazar olmak, hele de Yazarkafe' de vitrinde olabilmek blog sahibine büyük bir prestij kazandırabilmektedir. Yazarkafe' de yazarken para kazanma düşüncesi aslında genelde ikinci planda kalmaktadır. Blog sahibi için asıl avantaj artık yazdığı yazılardan dolayı bloğuna sabit bir müşteri portföyü kazandırabilmektir.

Blog sahipleri bumeranga kaydolarak yeni müşteri potansiyellerine sahip olurken çeşitli reklam teklifleri de alabilmektedir. Blog sahibi bu reklam tekliflerini bloğunda yayınlayarak Bumerang'dan bazen küçük bazen de kayda değer yeterli bir kazanç sağlayabilmektedir. 

Ayrıca bu yıl Yapı Kredi Nuvo ana sponsorluğunda 4.sü düzenlenen en iyi bloglar yarışıyor  yarışmasıyla, yarışmaya katılan 600'ün üzerinde blog arasından 65.000 'in üzerinde SMS kullanılarak, farklı kategorilerde kendi alanlarında en iyi bloglar geçtiğimiz günlerde belirlendi ve ödüllerini aldılar. 


                                                                                            İşte


                                                                         
                                                                              Kazanan İsimleri


En Tarz Blog Birincisi                                     : http://sesliyemek.com 
En Sosyal Blog Birincisi                                : http://biradambirbebek.com
En Çalışkan Site Birincisi                              : http://uzakrota.com
En Çalışkan Blog Birincisi                            : http://yoldaolmak.com
En Uzman Site Birincisi                                : http://oitheblog.com
En İyi Yerel Site Birincisi                               : http://www.burdurweb.com
Yapı Kredi Nuvo En İyi Çıkış Yapan Blog  : http://kesfetsene.com


Bunlar yarışmada 1.lik sahibi olan blog ve siteler ancak her kategoride son üçe kalan site ve bloglar da kaliteli ve özgün içeriklere sahip. Bakmaya ve incelemeye değer siteler. Bu siteleri de görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 
Bence yazmayı düşünen ve özgün içerik sahibi olan bütün bloglar alkışı hakediyor.
Ne de olsa ortada bir emek var. Hayatımızdan harcadığımız, ömrümüzden geçirdiğimiz dakikalarımız var.
Herkese, herkesin faydalanabileceği blog yazıları yazmaları dileğiyle...

1 yorum:

Yazdıklarımla ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İLETİŞİM